lördag 24 oktober 2009

Cypern dag 1

Fredag... Vi skulle vara på Landvetter runt 15.30 så jag gick från skolan efter lunch, tänk vad mycket man har kvar att göra i sista minuten även om man tror att allt är jätteklart. Men så är det väll alltid, men kommer på massa små saker som" det kan vara bra" att ha med sig och så ska man hitta dom. Men vi kom iallafall iväg och fick checkat in alla väskor och kommit in på flygplasten, två timmar vänta att slå ihjäl, fast det är rätt lätt med alla tax-free affärer. Fick köpt mig en ny parfym och en fondution. Estée Lauder på båda, parfymen var den nya Sensuous, som tydligen luktar Väldigt olika på olika personer, trä på min mamma, men lite godis(kola?) aktigt på mig, helt underbar. In genom Gaten och just när vi tror att vi ska få gå ombord( dom hade hunnit släppa på två stycken xD ) så ropar dom ut att vi kommer bli ca 20 minuter försenade för dom måste byta enn däck, så dom som väll hunnit att gå på får glatt traska tillbaka ut i vänthallen igen. Dom 20 minutrarna blev snart mer eftersom dom inte hittade däcket till vårat plan. Nästan en timme försent kom vi äntligen iväg. Lite segt i början men sen fick vi lite mat och så var det bara att dra upp en bok ( boktipset) och försöka underhålla sig själv så gått det går.
Fyra timmer efter att vi lyfte tog vi mark på Larnaca, Cyperns flygplats, nästan inget folk där så det gick fort att få sina väskor och lasta in dom i bussen som skulle ta oss till Fig tree bay och vårat hotell. Så klockan var väll närmare ett på natten (lokaltid) innan vi slutligen kom i säng.

Dagens boktips: Pappas flickor av Tasmina Perry

Systrarna Balcon är sinsemellan ganska olika, men en sak har de gemensamt: de lever i överflöd och rör sig i ultraglamorösa kretsar. Och så har de en pappa, Lord Oswald Balcon, som de allihop är livrädda för och som på alla upptänkliga sätt försöker föra livet surt för systrarna. Vi får följa Serena, vacker modell och skådespelare, Cate, chefredaktör för en supertrendig modetidning, Camilla, framgångsrik advokat med politiska ambitioner och Venetia, en av Londons mest hyllade inredningsarkitekter. Deras liv präglas av ofattbar lyx, men också av dramatik och mörka hemligtheter. Och Oswalds skugga är alltid närvarande, ändå till det dramatiska slutet...

ByeBye
Lellelove

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar