onsdag 2 september 2009

Fredag igen

Jag vet, jag är usel på att skriva just nu, men det är så att det händer en massa hela tiden att man inte riktigt har i tankarna att man skall logga in och berätta. Så man får ta de så här när man får lite tid över.
Skolan har nu hållit på i en vecka, vilket har varit en rätt soft start. Vi har fått testa på lite korta lektioner i vissa av ämnerna som vi skall ha, och även planerat den lilla lekdagen som vi hade för dom nya ettorna idag. Man kan väll säga att vi tvåor uppskattade den här dagen lite mer än ettorn. Men mer om det lite senare.
Både handbollen och ridningen har kommit igång nu. Handbollen känns lite segt, dels för att vi har varit tvugna att byta lag p.g.a problem med våran förra och vi valde då att gå över till en annan klubb. Men det är också ett år sedan nu som jag skaddade mig såå, det är svårt att komma tillbaka. Inte för att jag har några problem nu men alla muskler och speciellt konditionen är ju helt borta. Men det kommer väll tillbaka fort hoppas jag. Om jag nu fortsätter med handbollen vill säga...
Ridningen började ju också i måndags, eller aa, förra måndagen var de ju faktiskt, väldigt skönt att vara tillbaka på hästryggen i alla fall. vi red ute idag, jätte mysigt att få komma ut lite och jag tror att hästarna också tyckte de istället för att bara få gå i paddocken eller ridhuset, det gör dom ju så mycket ändå.
Tillbaka till skolan då, och detn lilla lekdagen som jag lovade att berätta om. Helt sjukt roligt faktiskt. Vi delade upp alla dom nya (70!st) i sex stycken lag, och vi hade även planerat sex stycken lekar plus en final lek. Sjukt kul att se dom krypa omkring på golvet och stoppa ner huvudet i hinkar med vatten och försöka få tag i äpplen, eller springa upp och ner för trapporna med en gurka mellan benen, utan att tappa den vill säga.
Sen blev det lite kramning när dom skulle skicka en apelsin mellan sig fast den fick bara nudda hack och bröst så det gällde att klämma fast den.
Aaa, lite sådana lekar var det vi hade och vi skrattade mycket när vi fick se dom försöka ta sig ann allt. Dom tyckte dock inte att det var lika roligt =(

Nu ska jag iallafall slappa lite, det är ju 50-års kalas imorn och brorsan fyller ju 15 idag ( Grattis btw) så det är kalas på söndag också. Städning varesig man vill eller inte då.

ByeBye
Lellelove

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar