söndag 23 augusti 2009

Så var skolan igång igen/ Fredag

Det var faktiskt rätt skön att komma tillbaka till skolan igen efter att va varit borta från dom flesta ompisarna i nästan 3 månader, nästan lite sorgligt till och med.
Det blev en kort första dag med ett upprop och lite kort snack om vad man har gjort i sommar.
Sen stack vi in och shoppade slut å dom sista av våra små söta slantar, så nu längar man bara till den 25:e så man kan få lite cash.
Så idag hade vi lite planering inför den roliga lilla lekdagen vi ska ha nästa fredag för dom nya ettorna. Ska bli intressant att se vad som tycker om våran skola efter det =P
Ne nu ska jag hoppa i säng, börjar bli lite trött av att man måste gå upp så tidigt varje dag.

Dagens boktips: Karamellskorna av Joanne Harris

När Vianne Rocher lämnade sitt chocolateri och sitt gamla liv tog hon bara med sig dottern Anouk och det hemliga barnet i magen. Som Yanne Charbonneau lever hon nu ett stilla liv i Paris med sina båda döttrar. På ytan verkar ingenting ovanligt med dem, och det är precis så de vill ha det.
En dag stormar Zozie de l'Alba in i deras liv - en färgstark och magisk kvinna med planer som skulle kunna skaka om deras värld. Dessutom slits Vianne mellan två män: den stabile Thierry och vagabonden Roux. Men Zozie har dem alla i sitt våld och snart måste Yanne fatta ett beslut: Att fly, som förut, eller att konfrontera sin farligaste fiende - sig själv.


ByeBye
Lellelove

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar