söndag 2 augusti 2009

Sol, vin och vatten. - sol då.

Det blir ett litet kort inlägg nu, så ska vi se om jag hinner med ett till ikväll.

Helgen har ju som vanligt gått väldigt fort, men den avslutas med nåt kul, S0l, Vind & Vatten, fast utan sol då, men det går att segla ändå.
Ska blir jätte skönt att komma ut lite även om det bara är en kort tur från Rörö till Nästet så blir jag alldeles sprallig i hela kroppen.
Dock måste vi vänta på brorsan och hans kompisar, dom ville tydligen också ta sig en liten segeltur, så vi blir 7st i båten, behöver ajg säga att det kommer bli trångt? Nej, tänkte väll det.
Iallafall blir tillbaka till jobbet imorgon igen, segt, men det är bara fyra dagar kvar, shit jag kommer att sakna alla.
Dagens boktips: Balansgång av Gillian Cross

Det var den bästa väggen i världen och det fanns ingenting alls på den. Inte en fläck. Den bara väntade på att någon skulle ta sig upp och sätta sin signatur, sin tag, på den. Sex meter upp i luften utan något som fångade upp en om man föll.
Väggen var en stor utmaning för Ashley.
Men hon visste inte att någon iakttog henne, smög på henne. Att hon gav sig in i någonting som var större än hon kunde ana. Hon balanserade på kanten. Ett felsteg skulle innebära en katastrof.

ByeBye
Lellelove

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar