söndag 5 juni 2011

Strömsholm tävlingar



Igår så åkte vi typ 20 pers buss till Strömsholm. Var i stallet runt klockan halv fem på morgonen.
Vi hade hyrt en mega buss som vi åkte i de tog ungefär fem timmar innan vi var framme men då hade vi stannat till på donken så alla kunde få i sig lite mat. Det var verkligen jättefint där. Värsta mega slottet, en krona av blommor, en typ flod runt allt, jättestor gräsbana, en dressyrbana, marknad typ med hästgrejor m.m. så jag passade på att köpa ett mega snyggt grått schabrak till Glenpa, hoppas han gillar de.



Först var det en klass med de nio lagen som hade gått till final. De fem med bäst resultat gick vidare till själva final finalen på eftermiddagen. Två nollor, stackars Jonna som trillade av =( , och Anna som gjorde en superritt trots pressen, med ett nerslag och ett tidsfel. Vi var klara till final finalen klockan 15.00.

Emellan så åt vi och gick på marknaden, red ponnyridning (Eller, rättare sagt Karin red ponnyridning xd) och kollade lite på dom andra klasserna. Bland annat vann Alexander Zetterman 7-års hoppning samt var fyra med sin andra häst, så han ska vara jättenöjd och stolt!



Sen var det dags. Det stod mellan Varbergs RK, Jump Club RSF, Billdals RK, Flyinge HSK och Sölveborgs RK.
Malin & Malin nollade igen, Jonna bröt =( dumma Victory som inte alls ville vara med, och Anna gjorde en jättebra ritt men fick ett tidsfel



Varberg slutade på O fel totalt, de vann såklart.
Sen kom Billdal tvåa! =D Vi var nog gladast av alla. Skrek som galningar. Lätt bästa hejarklacken! =)

GRATTIS!

Efteråt var det fem timmar buss igen. Men det var det defenitivt värt. Det var en oförglömlig awesome dag!







Alla bilder är tagna av Rebecka Linnea Hägglund ( http://hasttjejerna.blogspot.com/ )


ByeBye

LL

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar