söndag 23 oktober 2011

Helgen som gått


De har ju varit tävling hela helgen på Billdal o jag har ju självklart varit där och hjälpt till. Både igår och idag var de sekretariatet som gällde. Lite segt men ack så roligt, plus att man slipper sitta o frysa nere på banan... Iaf kom Billdals lag sist i finalen, men de lät ändå som att dom flesta ryttarna var hyfsat nödja =D L:A4 e ju inget lätt program så ja tycker som ska gå mer på känslan i ritten än på poäng o resultat!



De va även elit tävlingar på Strömsholm där Emma kom 2a i finalen 1,50m hoppning med Titan, super kul! o så kom hon trea me Dino i 140 hoppningen.
De har även varit GP-ponny kval i Varberg och därifrån gick Matilda Mauritz på Chinchilla vidare fårn Billdal! Så vi säger Grattis till alla duktiga ryttare som tävlat i helgen!


Nu ska jag käka glass, kolla på reprisen från Helsingfors hoppningen o kanske, men bara kanske, dricka lite varm choklad o äta godis oxå (busigt av mig, jag vet!)


Juste, blev en skritt tur på Rut idag oxå! hon va super duktigt, helt själv skrittade hon o de va bara lite små saker som va lite läskiga men hon skritta ändå på glatt hela tiden!

Bye
Linnéa.O

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar