onsdag 22 juli 2009

Då har det gått tre dagar av den här veckan, tre långa dagar med uppgång klockan sex, men det blir faktiskt lättare och lättare att komma upp på morgonen. Det blir nästan som en helt annan värld, helt tyst och stilla, nästan helt orörd.
Man får liksom känslan av att man är ensam i hela världen.
Men shit va det har blåst dom senaste dagarna, de e ju inte klokt, man blåser nästan bort xD

Dom fick ju tydligen evakuera alla båtarna som låg i Hunnebostrand, det ligger väldigt oskyddat där så alla båtarna hade ju släppt, klockan fyra på morgonen hade dom börjat där. Inte precis det man känner för att göra mitt i natten...

Sen var de några idioter som gav sig ut igår, med en liten 6 meters båt. Då måste man ju nästan vara dum i huvudet om man gör nåt sånt korkat. Sjunkit hade dom ju också gjort så där fick man skicka ut heliko-peter för att rädda dom.

Men men, de e sånt som händer.

På jobbet rullar det på iallafall, inte så mkt att göra när de är så dåligt väder, och kallt, brrrr. Det är ju ingen som vill gå ut då så man får ju försöka hitta på lite roliga grejer inne istället. Idag lekte vi till exempel ballong leket, när man slår en ballong fram och tillbaka mellan personer.
Det är inte klokt vad lätt roade dom är, men så grymt söta när dom sitter där.
Vi kollade också på en film från gamla Göteborg, de tror jag faktiskt att dom uppskattade väldigt mkt =)

Nu ska jag själv kolla på film, eller serie egentligen, Cityakuten ;)

Dagens boktips: Falsk skönhet av Nora Roberts
Luften är kall och klar när konsthistorikern Miranda Jones återvänder till huset vid havet. Men plötsligt känner hon en knivspets tryckas mot strupen. Förlamad av skräck ser hon en maskerad man försvinna med sin väska. Efter en tid när hon lagt incidenten bakom sig får hon besök av ägaren till ett exklusivt galleri, Ryan Boldari, som vill inleda ett samarbete. Detta kan inte Miranda motstå, inte heller kan hon motstå Ryan Boldari själv... Men han verkar inte vara den han utger sig för och det börjar stå klart för Miranda att Ryans uppdykande kan ha ett samband med överfallet. Så en dag finner hon ett fax från en anonym avsändare på sitt kontor som tydligt visar att någon följer hennes förehavanden. Ett fax som hotar henne till livet. Starka, slagfärdiga kvinnor, oavbruten spänning och passionerad kärlek är Nora Roberts signum och i Falsk skönhet har hon överträffat sig själv.




Byebye

Lellelove

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar