torsdag 20 maj 2010

Ner, strömavbrott, hem, ledig

Allt började precis som vanligt, upp, frukost, göra ingenting i 30 min tills bussen går och så börja jobba med allt vad det innebär. Vi hade hunnit göra klart nästan alla förberedelser innan det helt plötsligt säger pang o så blir de kolsvart, okej inte för att det kan bli speciellt mörkt när solen ligger på men det blir ändå mörkare inne i köket när lamporna inte fungerar längre. Det visar sig att det är en ledning som har börjat brinna och ramlat ner på utsidan så hela området är utan ström. Eftersom vi inte ligger i något shopping center eller liknande utan är en egen byggnad så har vi ingen extra generator så det var bara att stänga och gå hem. Skönt med en kort dag men det var kanske inte så här jag hade tänkt sluta min praktik. Och så fick jag ju ingen pizza =(
Michael, min handledare, sa att dom antagligen inte hinner fixa de till imorn bitti så jag e ledig imorn, skönt med sovmorgon.
Nu blir de till att fortsätta räkna budget inför resan, har en känsla av att de inte kommer finnas speciellt mycket pengar kvar när jag är hemma igen.

ByeBye
LL

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar