torsdag 25 augusti 2011

Lugn dag

Man märker verkligen, verkligen skillnad när fyra hästar e borta! Vi hade mockat, ridit en häst var OCH longerat innan halv tio kaffet, och då va vi ändå i tid! Inte som häromdagen när vi blev stående typ 500 m från stallet p.g.a att dom asfalterade en uppfart, sjukt irreterande!
Sen var alla hästar ridna innan lunch, blev rätt lugnt o mest ut i skogen. Dock blev de lite uppståndelse när vi skrittade ut på Häxan o Nicolette, och de sista som händer innan vi vänder in på våran bilfria väg är att vi möter en bil som inte saktar in, o Nicolette kastar åt vänter, rakt ner i.. vad de nu va, vi brukar rida upp för en backe strax bredvid så de va ju liksom en backe men där man INTE ska befinna sig me hästar. Sen flög hon rakt in i ett träd innan de tog stopp. Sjukt irreterande när man inte ens kan möta en bil, ännu mer irreterande när bilar inte kan sakta ner!
Tog även lite bilder när Sofia o Alex trimmade men nåt verkar vara fel för jag får inte över bilderna på datorn så ni får vänta lite på dom, ska kolla när jag kommer hem imorn om jag får över dom med en kabel.

En av Annas hästar blev även sjuk idag men blev bättre efter ett tag när han gått vitaminer och kramplösande. Så här händer grejer hela tiden!

Bye
Linnéa.O

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar