söndag 18 april 2010

Torsdag


Jag börjar fundera på hur folk orkar pendla varje morgon till skolan eller jobbet, jag har bara gjort det en dag och är redan trött på det. Men det är väl sånt man vänjer sig vid antar jag. Vi började iallafall dagen på Operahuset.

Helt otrolig byggnad, visste ni förresten att stenarna som huset är byggt av kommer från Sverige? Från Höganäs, värsta coolt.. Vi gick runt där ett tag, tog massor av kort, både på Operan och på Harbor bridge som ligger precis bakom. Coola med den bron är att dom annordnar guidade turer att gå ÖVER bron, asså uppe på pelarna, fast det kostan typ 3oo dollar, vilket är typ 21oo, så det är inget man betalar om man inte verkligen vill göra det eller om du inte är väldigt, väldigt rik. Fast det hade varit häftigt att göra det. Vi gick väl omkring där i drygt 45 minuter innan vi tog färjan över till Manly, ett jättegulligt, ställe. Går typ inte att beskriva, men underbart, med strand, affärer & resturanger. Hittade lite smått och gott i souvenir affärerna. komiskt är att dom säljer allt från resväskor till tandkräm där inne, vilket vi i och för sig var i behov av. Hur lyckas tre personer glömma tandkräm?? Totalt borta var vi när vi packade alltså. Vi gick runt där ett tag, åt lite lunch, kollade på alla som badade innan vi tog färjan tillbaka igen.
Sen blev det en fika på Starbucks innan jag och Dani drog iväg till Chinatown. Och den underjordiska marknaden, hittade lite kul grejer där inne också faktiskt. Sen hoppade vi in på nästan resurang för en tidig middag. Jag fattar inte hur kineser kan vara så små med tanke på all mat dom äter, vi beställde in tre portioner och dom kunder vi ta med oss hem efteråt och ha till middag dagen efter också. Och dom små människorna äter ungefär två portioner VAR till middag. Crazy. Sen drog vi hem igen, det finns inte mycket att göra efter klockan 18 här nere, alla affärer har stängt och solen har gått ner så allt känns faktiskt rätt dött..
ByeBye
LL

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar